Borang soal selidik

Cuti semester yg terakhir sepanjang bergelar undergrad student ini telah diisi dengan mengumpul data bagi thesis tahun akhir. Memilih murid murid sekolah rendah sebagai responden, memang memenatkan tapi tetap rasa terhibur dengan telatah mereka. Budak budak tahu la kan macamana…

 

230120134412

 

 

060220134468

 

 

 

060220134472

 

 

So malam tadi sedang kusyuk key in data dari questionnaire yang adik adik ni duk isi, jumpa lah yang ini, satu je kes yang lain dari yang lain.

 

140220134512

 

Aha, geli hati akak ni haa. Kawan kawan yang lain semua berusaha tick kat kotak yang berbeza2, tapi adik memang stail lah. Sekolah rendah pun dah start buat camni. Tapi takpe akak faham sebab akak pun selalu buat~

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: